LGBTQ+ documentaire op de Uilenhof

De stad Gorinchem is een regenboogstad. Met die reden is er een hele mooie documentaire gemaakt over hoe jongeren omgaan met hun ‘coming-out’. Een belangrijk thema waar veel leerlingen het lastig mee kunnen hebben. En dus belangrijk om bespreekbaar te maken!

Gemeente Gorinchem gaat langs bij scholen die openstaan om te praten over de LGBTQ+ gemeenschap en alles wat daarmee te maken heeft. Dus waren ze vandaag ook bij ons op de Uilenhof! Met als doel dat iedereen een eigen mening mag hebben maar dat we wel respect hebben voor elkaar en elkaar iets meer proberen te begrijpen.

Bedankt WilmFilm en TheaterHuis Gorinchem voor het maken van deze belangrijke documentaire. We hebben er goede gesprekken over kunnen hebben en hopelijk begrijpt iedereen elkaar weer een stukje meer!

Geef een reactie