Uilenhof doet mee aan project G-Town

De Uilenhof doet mee aan het project G-town. In samenwerking met de gemeente Gorinchem en het Omnia College proberen we leerlingen buiten hun comfort zone te brengen en dichter tot elkaar te laten komen, zodat er andere vaardigheden ontwikkeld kunnen worden dan tijdens de lessen (bijv. zelfontplooiing, menswording en socialisatie).
Eigen foto’s

De breaksquad heeft onze leerlingen van klas 2 de afgelopen twee dagen verschillende workshops aangeboden. Dit was in groepjes gemengd met leerlingen van het Omnia College. Bij het G-Town project is het namelijk belangrijk dat leerlingen elkaar leren kennen en begrijpen. Het was de bedoeling dat elke groep een eigen optreden zou gaan voorbereiden. Op verschillende plekken (o.a. de nieuwe doelen en de studio van Breaksquad) in Gorinchem zijn ze hard aan de slag gegaan om iets moois te maken, maar elkaar vooral ook beter te leren kennen! (Meer tekst onder foto)

Op woensdagochtend hebben alle groepjes een optreden gegeven aan elkaar, om te laten zien wat ze hebben bedacht tijdens de workshops. Onze complimenten, het zag er top uit! Het was dus een mooie samenwerking en zeker niet de laatste. Het G-Town project zal nog het hele schooljaar actief zijn. Er komen dus nog wat leuke activiteiten aan!

Bedankt breaksquad, Omnia college en gemeente Gorinchem voor de mooie samenwerking!

Geef een reactie