Polsbandjes voor bezoekers

Op zaterdag 13 november en zondag 14 november kunt u op een paar plekken in Gorinchem op vertoon van uw ID en uw corona toegangsbewijs (CTB) een polsbandje krijgen. Met het polsbandje krijgt u op dezelfde dag toegang tot sport, cultuur en horeca zonder dat steeds uw CTB gescand hoeft te worden. Op deze manier ondersteunen we ondernemers en verenigingen met de controle op het CTB. Let op, vanaf zaterdagavond gelden de strengere maatregelen. Dat betekent onder andere dat vanaf dan geen publiek is toegestaan bij sportwedstrijden. Lees op Rijksoverheid waar uw CTB voor nodig is. 

Uitgiftepunten polsbandjes

Uitgiftepunten voor de polsbandjes zijn op de volgende locaties:

Zaterdag 13 novemberTijden 
Sportpark Molenvliet  09:00 – 16:00 uur 
Sporthal Oosterbliek11:30 – 21:30 uur
Voetbalvereniging GJS08:30 – 16:30 uur
Het VVV pand in de binnenstad  10:00 – 16:00 uur
Zondag 14 novemberTijd
Sportpark Molenvliet                     10:00 – 14:00 uur
foto: GP-buro – Bij de kermis werden de eerste polsbandjes uitgereikt

Geef een reactie