Het Hospice Gorinchem zoekt vrijwilligersnieuwe vrijwilligers

Wil jij samen met ons het laatste stukje van het leven van onze gasten zo mooi mogelijk te maken? In het hospice brengen terminaal zieke mensen hun laatste levensfase door in een huiselijke omgeving. De vrijwilligers zorgen samen met de verpleging voor een warme, betrokken en huiselijke sfeer.

In januari 2022 start de introductiecursus om je als vrijwilliger voor te bereiden op het werken in het hospice. Na de cursus loop je stage met ervaren vrijwilligers om ervaring op te doen.

Geïnteresseerd? Wij vinden het leuk om je meer te vertellen hoe je vrijwilliger bij ons kan worden en al jouw vragen te beantwoorden tijdens een persoonlijk gesprek. Dus twijfel je of het iets voor jou is of wil je je aanmelden? Stuur ons een berichtje via de mail: info@hospice-gorinchem.nl of bel naar Karin of Majolijn 0183-406040.

Meer informatie www.hospice-gorinchem.nl

Geef een reactie