Mega Snuffelmarkt

Op zondag 28 November  organiseren wij  in de Evenementenhal Gorinchem een Mega Snuffelmarkt.  Vanaf 9:00 uur staan 500  kramen opgesteld waar tienduizenden 2e hands spullen worden aangeboden. Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige dingen, zomaar of voor de heb. Het is er allemaal, een compleet huis kan worden ingericht met het gigantische aanbod op deze snuffelmarkt.
foto: GP-buro

Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige dingen, zomaar of voor de heb. Oude lp’s van in vergetelheid geraakte sterren, complete serviezen, een leuk kastje om nog op te knappen, mooie curiosa en verzamelspullen, kortom een mix van allerlei oude en gebruikte spullen.

De snuffelmarkt is geopend van 9:00 tot 16:30 uur. De toegang bedraagt € 4,50  voor volwassenen, kinderen onder geleide t.m 12 jaar zijn gratis.

Coronacheck bij binnenkomst. Parkeren is gratis. De evenementenhal is gelegen aan de Franklinweg 2, 4207 HZ in Gorinchem Oost.

foto: GP-buro

Geef een reactie