Sinterklaas en het Pakjesmysterie

Het spande er wel even om! Kan de Sinterklaasshow in sporthal De Oosterbliek op zondag 21 november. Vorig jaar ging het ook mis en kwam Sinterklaas alleen via een livestream bij de kinderen thuis. Maar deze keer mogen Henry Wessels en Tommy Netten de show door laten gaan in De Oosterbliek. Uiteraard moeten de corona maatregelen wel in acht worden genomen. In plaats van één show met zo’n 1200 bezoekers, probeert men nu 3, of zelfs 4, shows te geven met max. 400 bezoekers.

Maatregelen

uit een eerdere show

“Je komt aan de voorkant van de Oosterbliek binnen en iedereen boven de 13 jaar laat een QR code zien of een negatieve test. We laten niet meer dan 400 mensen per show naar binnen, er is dus ruimte genoeg.
Wij vragen of volwassenen 1,5 meter afstand van elkaar houden. De show is er echt voor de kinderen, misschien lukt het wel om 1 volwassene met meerdere kinderen te laten komen? Na de show verlaat je de Oosterbliek via de 2 nooduitgangen. We vragen natuurlijk om je aan de regels te houden. Samen met elkaar maken we er een leuke gezellige show van…. Als meneertje Koekepeertje het maar goed geregeld heeft! Er zijn nog kaarten en die koop je bij PLUS Elbert van den Doel deel dit bericht zoveel mogelijk aub.”

Bij Plus Eibert van den Doel, Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein, kan gespaard worden voor de toegangskaartjes. Bij iedere €5,- krijgt je een sticker. Is de kaart vol, dan koopt je voor maar €5,- een toegangskaartje voor deze gave Sintshow. Sparen kan t/m 20 november. Maar houdt er rekening mee; vol = vol.

Geef een reactie