Zwaar gewond bij steekpartij

De Drossaartstraat in Gorinchem werd rond 7.45 uur opgeschrikt door diverse hulpdiensten die bij één van de portieken in de staat met grote spoed ter plaatse kwamen. Al snel werd duidelijk wat hiervan de reden was. Een vermoedelijk verwarde man (34) uit deze flatwoningen was bezig geweest om in de straat de banden van de geparkeerde auto’s lek te steken. Toen er een woordenwisseling ontstond met een van de buren, stak de verwarde man plotseling met een steekwapen in de borst van de buurman (32). Deze raakte hierbij zwaar gewond. Tevens raakte er een vrouw (27) gewond, vermoedelijk door klappen.
foto’s: Max Liet -Hulpdiensten Gorinchem

Naast politie kwamen er 2 ambulances ter plaatse en tevens landde er een traumahelikopter in de buurt van de plaats delict. De verwarde man had zich inmiddels in zijn woning op de derde verdieping teruggetrokken. Hij werd door agenten uit zijn woning gehaald en aangehouden.

Ambulancepersoneel en de trauma-arts wisten de man te stabiliseren. Daarna werd hij met een ambulance onder begeleiding van de trauma-arts naar het Erasmus ziekenhuis naar Rotterdam gebracht. De vrouw werd voor behandeling naar Beatrixziekenhuis gebracht.

Verder onderzoek wordt gedaan, waaronder een buurtonderzoek naar wat zich naar nou exact heeft plaats gevonden en kan de hulp van getuigen hierbij goed gebruiken. Daarnaast zijn er tevens Forensische onderzoekers ingezet.

Tips of informatie?
Heeft u meer informatie over dit steekincident dan komt de politie graag met u in contact. Ook wanneer u over camerabeelden bezit en deze nog niet gedeeld heeft hoort de politie graag van u. Dat kan via 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via 0800-7000

foto Max Liet (1)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet
foto Max Liet
foto Max Liet5
foto Max Liet
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie