Ik vertel…..

Ik Vertel is een serie workshops voor jong en oud waarbij je in duo’s (een jongere met een oudere) aan de slag gaat met het maken van een korte vertelling rondom het thema “ eenzaamheid” die ook daadwerkelijk in het theater en met publiek uitgevoerd wordt. Het doel van de workshopreeks is om te verbinden, samen te werken en podiumervaring op te doen, maar gezamenlijk plezier staat voorop.  

Theatermaker Fred Delfgaauw en De Bibliotheek AanZet Gorinchem zijn op zoek naar Gorcumers die willen vertellen over hoe zij tegen eenzaamheid aankijken, zij organiseren in januari en februari 2022 “ Ik Vertel”.

Zij nodigen iedereen uit Gorinchem graag uit om hieraan mee te doen.Je kunt je aanmelden voor Ik Vertel als je tussen de 10 en 15 jaar oud bent of als je 65+ bent. Je kunt je als duo aanmelden, bijvoorbeeld ouder – kind of een opa of oma met kleinkind, maar je mag je natuurlijk ook alleen inschrijven. Dan wordt je gekoppeld  aan iemand die zich ook alleen heeft aangemeld.  

Het doel van de workshopreeks is om te verbinden, samen te werken en podiumervaring op te doen, maar gezamenlijk plezier staat voorop! De workshops worden georganiseerd vanuit een samenwerking tussen de Bibliotheek AanZet Gorinchem en Theater Peeriscoop en vinden plaats op 5 zaterdagmiddagen vanaf begin 2022.   

Aan ‘Ik Vertel’ zijn geen kosten verbonden, maar voor een goed resultaat is volledige deelname wel gewenst. Gezamenlijk plezier staat voorop en we nodigen je graag uit om je in duo’s in te schrijven. Bijvoorbeeld met je kleinkind, opa of oma, vriend of vriendin. Je kunt je natuurlijk ook alleen inschrijven en gekoppeld worden met iemand die zich ook alleen heeft aangemeld. 

Aanmelden en meer informatie via top@peeriscoop.nl. De uiterste aanmelddatum is: 31 december 2021!

Geef een reactie