Dode na brand in flatwoning Gorinchem

Maandagmiddag brak er brand uit op de vijfde etage van de Munterflat aan de Weverstraat. Er werd rook gezien vanuit de woning, iets na 16 uur. de brandweer rukte met grote spoed uit. Ter plaatse bleek de woning vol met zwarte rook te staan. Om de woning te betreden moest de voordeur door brandweermensen worden open gebroken.

In de woning werd een slachtoffer aangetroffen. Tevens werden ambulances en traumahelikopter opgeroepen, maar deze waren voor het slachtoffer niet meer nodig. Het slachtoffer (man) was inmiddels overleden.

Tevens werden de bewoners van de omliggende appartementen verzocht om hun woning te verlaten. Poort6, verhuurder van de Munterflat, ving deze bewoners op.

De brandweer had de brand snel onder controle en ventileerde de getroffen woning. De andere bewoners konden daarna terug naar hun appartement. Zij krijgen later een brief van Poort6 over de verdere afhandeling.

Hoe de brand ontstond wordt nog onderzocht.

foto Max Liet (1)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (8)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie