Gorkumer gewond bij schietpartij is toch overleden

Update: De 21-jarige man die zaterdag neergeschoten in Maastricht, is woensdag overleden aan zijn verwondingen

Update: Een 29 jarige man uit Maastricht meldde zich zelf aan op politiebureau. Hij is aangehouden. De twee vrouwen zijn inmiddels vrijgelaten. De Gorkumer vecht in het ziekenhuis voor zijn leven, zegt de politie. De politie is op zoek naar de zwarte Mercedes waarin vermoedelijk de schutter vluchtte.De auto die door de dader lijkt te zijn gebruikt, is nog niet gevonden. Het gaat om een Mercedes C220 CDi met het kenteken ZK-046-J. 

Een 21 jarige Gorkumer is zaterdagmorgen gewond geraakt bij een schietpartij in Maastricht. Hoe de man eraan toe is, is nog niet bekend. Hij werd in zijn auto beschoten, waarna hij tegen geparkeerde auto’s tot stilstand kwam.

De reden voor het schieten is niet bekend. Zaterdag werden in Maastricht wel twee vrouwen aangehouden als verdachten. Deze waren waren 49 en 22 jaar,

Geef een reactie