In Gorinchem opende onlangs het eerste Flexwerkcafé van de stad!

Van Hoefsmid naar FlexwerkCafé

In de historische binnenstad van Gorinchem is FlexwerkCafé Connected Rooms onlangs stilletjes geopend. Een officiële opening staat gepland, maar het virus staat ons nog niet toe het groots te vieren. Toch is het groots nieuws: het eerste Flexwerkcafé van de stad is een feit!
foto’s: Dinne van Rongen Fotografie

In het pand aan de Kwekelstraat, waar vroeger een hoefsmid huisde, zijn nu moderne (flex)werkplekken en kantoren gevestigd onder de bezielende leiding van Alicia van den Berg en haar partner Kamal Basu. Alicia over Connected Rooms: ,,Ik geloof dat we ons werkzame leven gezelliger kunnen maken door samen te creëren, te groeien en te inspireren. Als zelfstandig ondernemer werkte ik veel thuis, daar miste ik de verbinding met collega’s en het netwerken tijdens een koffiepraatje.’’ (Meer tekst onder foto)

Eigenaresse Alicia van den Berg voor de deur van Connected Rooms

Eerste Flexwerkcafé van de stad
Connected Rooms bestaat uit twaalf flexwerkplekken in het Flexwerkcafé, een koffiecorner, een vergaderruimte en twee afgesloten kantoren waar je als flexwerker een afspraak kunt ontvangen of een (online) belletje kunt plegen. Het is een huiselijke ruimte met een zakelijk karakter. Er kan worden genoten van een verdiende pauze op de gezellige patio of aan de leestafel. In het Flexwerkcafé gebruikt men gratis onbeperkt koffie van versgemalen bonen en andere versnaperingen, snel internet, een printer, een fijne platenspeler en alle andere benodigde kantoorartikelen.

24/7 een gedeeld (flexwerk)kantoor
Reserveringen kunnen gemakkelijk via een online agenda gedaan worden. Connected Rooms is dag en nacht open voor flexwerkers die, bij het afsluiten van een abonnement, een unieke persoonlijke toegangscode krijgen. ,,Zo voelt het tóch een beetje als een eigen kantoor, maar zonder de rompslomp. Na de werkdag hoeft enkel de deur in het slot.’’

Het Creatieve Collectief
Ook krijgen de abonnementhouders een plekje in het online Creatieve Collectief. Het Creatieve Collectief is een verzameling van ondernemers die een vaste (flexwerk)plek hebben bij Connected Rooms. Zij inspireren elkaar, sparren met elkaar en zijn inmiddels collega’s binnen de muren van het Flexwerkcafé. ,,Zo willen we een verzamel- en broedplaats maken voor lokale ondernemers en talenten. Hier zijn de leukste en meest getalenteerde ondernemers uit de regio te vinden. Connected Rooms verbindt!’’

Connected Rooms, Kwekelstraat 30 &36,
info@connectedrooms.nl, www.connectedrooms.nl

Geef een reactie