Atelier Gorinchem organiseert Stadswandeling/Kunstdialoog door de bovenstad

Als alternatief voor de fysieke bijeenkomsten in een zaal of buurthuis met mooie gesprekken over kunst en alles wat dat losmaakt gaan we weer wandelen door de wijken van Gorinchem. Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen.

Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

Op woensdag 15 december 2021 van 14.00 tot 15.30 is de zestiende keer dit jaar dat we weer op deze manier elkaar gaan ontmoeten. De wandeling met kopje koffie start op bij de ingang van de Volkstuinvereniging Oostgracht. Hier kunnen we het gebied dat deel uitmaakt van de Gorinchemse vesting, en waar nu de moestuinen gevestigd zijn, bekijken. Bij aanmelding krijgt u de startlocatie door. Daar start de rondleiding en gaan op zoek naar kunst en geschiedenis van Gorinchem.

Er kunnen maximaal 10 personen meewandelen, dus geef u snel op.

Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl )  Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl  (artikel gaat verder onder de foto)

google streetview

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@ateliergorinchem.nl. Meestal zijn de bijeenkomsten in de even weken op woensdagochtend van 10.00 /11.30. Er is een maximale groepsgrootte, daarom graag aanmelden.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige Kunstdialogen? Stuur dan een berichtje.

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Marleen van Zwienen
0655962895
info@ateliergorinchem.nl
www.ateliergorinchem.nl

Geef een reactie