Nog snel even kertsinkopen doen!

Dat was schrikken, vrijdagavond, tijdens de persconferentie van het trio Rutte, Hugo en Jaap. Bijna alle winkels dicht bij een nieuwe lockdown en daarbij hert besef dat je nog lang niet alle kerstinkopen had gedaan. Zaterdag 18 december werd je laatste kans om dit nog te kunnen regelen. Gezien de drukte in de binnenstad moesten er nog snel kerstinkopen gedaan. Druk in de straat en vooral druk in de winkels die kerstcadeautjes verkochten.

Bij verschillende winkels moest men buiten bij de wachtenden in de rij aansluiten omdat, door het al bestaande maximale aantal klanten in de winkel, buiten even gewacht moest worden. Hopelijk is het voor de meesten gelukt om om de laatste inkopen te doen.

Vanaf zondag zijn alleen de essentiële winkels open. Natuurlijk ook nog de mogelijkheid om online iets aan te schaffen. Gezien de ervaring in andere jaren moet je dan wel hopen dat het pakketje voor de kerst bezorgd wordt.

Geef een reactie