Fietslamp stuk, loop je tegen de lamp!

Politiemensen zagen afgelopen vrijdagnacht een fietser zonder verlichting fietsen in Giessenburg. Uiteraard werd deze fietser aan de kant gezet voor een controle. Hier zagen de agenten dat er rondom de neus van de fietser veel witte poeder zat. Deze bleek niet van de poedersuiker van een oliebol te komen.

Tijdens de controle probeerde de fietser nog een zakje met daarin drugs weg te gooien en bleek hij ook onder invloed van alcohol. De fietser werd aangehouden. Hij gaf aan thuis nog meer drugs te hebben liggen. Door de politie is hier direct op doorgepakt.

Bij de fietser thuis werden er onder andere 50 XTC pillen en 3 MDMA pillen aangetroffen. Verder werden er ook nog meerdere gripzakjes met witte poeder gevonden.

Deze zaak zal worden voorgelegd bij de Officier van Justitie voor de vervolging.

Geef een reactie