Trekpontje en hond kantelt in de Linge

Zondagmiddag waren op de Linge bij Heukelum vier personen en een hond bezig met een trekpondje. Dat is niet best met dit koude water en daarom rukten de hulpdiensten massaal uit. Verschillende ambulances, politie en traumahelikopter kwamen ter plaatse. Twee omstanders waren ook al in de Linge gesprongen om hulp te bieden.
foto’s: Max Liet

Brandweermensen brachten de slachtoffers, inclusief de twee dapperen en hond op het droge. Twee van de slachtoffers werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere vier moesten opgewarmd worden en konden toen naar huis.

Na dit reddingswerk kregen de brandweermensen nog veel meer te doen. De brandweerwagens kwamen vast te zitten in de modder. Een vrachtwagen bracht redding.

foto Max Liet (11)
foto Max Liet (12)
foto Max Liet (13)
foto Max Liet (14)
foto Max Liet (15)
foto Max Liet (16)
foto Max Liet (17)
foto Max Liet (18)
foto Max Liet (19)
foto Max Liet (20)
foto Max Liet (21)
foto Max Liet (22)
foto Max Liet (23)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie