Uitruk melding schoorsteenbrand

Dinsdagmorgen, 28-12-2021, werd rond 9 uur de brandweer opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam. Het vuur zou bovenaan de schoorsteen waarneembaar zijn. Ter plaatse kwamen de brandweer van Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem. Gorinchem kwam hierbij met de autoladder.

Inmiddels hadden de bewoners het haardvuur gedoofd met zand. Met behulp van de ladderwagen werd het schoorsteenkanaal gecontroleerd. Zij gaven de bewoners de opdracht om eerst het schoorsteenkanaal door een erkend bedrijf te laten controleren alvorens de haard weer aangestoken mocht worden.

Gedurende de inzet is de Nieuweweg tijdelijk afgesloten geweest.

facebook-Brandweer Hardinxveld-Giessenda (1)
facebook-Brandweer Hardinxveld-Giessenda (2)
facebook-Brandweer Hardinxveld-Giessenda (3)
facebook-Brandweer Hardinxveld-Giessenda (4)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie