Rustige jaarwisseling in Gorinchem

Gezien de weinige berichten die bij de redactie binnen kwamen, lijkt Gorinchem een rustige Nieuwjaarsnacht achter de rug te hebben. Brandweer Gorinchem i slechts op pad geweest voor wat buiten brandjes. Ter plaatse gekomen bleek er een keer zelfs geen vuur te zien, brandmelding Wijkpark Het Haagje. Hier kon de brandweer terug naar de kazerne.
foto: Max Liet

Het lijkt dus allemaal meegevallen te zijn. Ook van agressie tegen hulpverleners is weinig bekend geworden.

Ziekenhuis

Anders bleek het te zijn bij het ziekenhuis. In het AD Rivierenland lezen we dat de jaarwisseling in Beatrix wat minder plezierig was. Vooral voor de elf mensen die op de spoedeisende hulp terecht kwamen. Van deze elf werden er vijf in het ziekenhuis opgenomen, waarbij een van hen daarvoor moest worden overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht. Aldus AD Rivierenland

foto: Max Liet

Geef een reactie