Domme vuurwerkschade in Groot Ammers

De vuurwerkoverlast was dit jaar van mindere mate als andere jaren. Maar de regio kwam toch niet geheel schadevrij door de jaarwisseling heen. Onnodige schade over het algemeen en ook nog dom. De wijkagenten van Molenlanden-west laat via Instagram weten wat hij hiervan vindt. Zijn verhaal op Instagram.

“Werd er vuurwerk tussen een straatnaambord geplaatst en aangestoken. Gevolg een flinke explosie, waarbij het bordje als een granaatscherf zeker 10 meter door de lucht vloog en door een dubbelglas ruit ging. Als er iemand had gelopen was deze tenminste zwaar gewond geraakt. Dit was op de kruising Voorstraat/Kerkstraat te Groot Ammers. Ook het bordje van de Margrietstraat werd vernield.

De vraag, waar dit voor nodig is. En straks zeuren als de gemeentelijke belastingen omhoog gaan??? Het is gemeenschapsgeld.”

Met andere woorden: “Je vernielt je eigen spullen.” De wijkagent heeft volkomen gelijk. Denk eerst eens na voor je wat doet!

Geef een reactie