Primera Groot blijft Primera Groot

Ondanks de lockdown kan Ben Groot dit jaar toch beginnen met goed nieuws!… Met ingang van 1 januari heeft Ed Groot (eigenaar van Primera Groot in Hoog-Dalem) de sleutels van zijn winkel overgedragen aan Ben Groot en Neeltje Groot van Primera Arkelstraat.

Vanaf nu zal Neeltje voornamelijk actief zijn in de winkel in Hoog-Dalem, Linie 60. Ben blijft in de zaak aan de Arkelstraat 7. Uiteraard blijft er de nauwe samenwerking tussen de twee winkels.

Primera Groot blijft dus Primera Groot met hetzelfde vertrouwde personeel. Primera Groot is op facebook.com/primeragroot en instagram.com/primera_groot . Zij verklappen alvast dat er heel binnenkort een leuke weggeef-actie komt. Hou het in de gaten en doe er uw voordeel mee.

eigen foto: vlnr – Ed, Neeltje en Ben Groot

Geef een reactie