Atelier Gorinchem organiseert Stadswandeling/Kunstdialoog door de binnenstad op 26 januari

Gelukkig mogen we weer wandelen door de wijken van Gorinchem

Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen.
Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

Op woensdag 26 januari 2022 van 10.00 tot 11.30 is de eerste keer dit jaar dat we weer op deze manier elkaar gaan ontmoeten. De wandeling met kopje koffie start op bij de Grote Kerk, tegenover de oude V&D aan de Krijtstraat in Gorinchem. Vanaf hier wandelen we door de historische binnenstad en gaan op zoek naar kunst en geschiedenis van Gorinchem.

Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl )  Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl   Er kunnen maximaal 10 personen meewandelen, dus geef u snel op. Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving. (Meer tekst onder foto)

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige Kunstdialogen? Stuur dan een berichtje. (info@ateliergorinchem.nl )

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Marleen van Zwienen
0655962895
info@ateliergorinchem.nl www.ateliergorinchem.nl

Geef een reactie