Koffiepoets met Poetszorg

Huishoudelijke ondersteuning staat onder druk. Ondanks goede bedoelingen is er bijna geen tijd meer voor persoonlijke aandacht. Dat kan beter. Daarom Poetszorg. De bejaardenhuizen zijn gesloten terwijl de mensen ouder worden. Dit leidt tot frictie in de zorg. Zo ook in de huishoudelijke ondersteuning. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg, poetsen met een praatje.
Bron: Poetszorg

Poetsspecialist
Poetszorg gebruikt eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen. Door de kwaliteit ervan wordt in minder tijd hetzelfde of zelfs een beter poetsresultaat bereikt. Daardoor blijft er tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie. Een huishoudelijke hulp bij Poetszorg noemen we dan ook een koffiepoets

Nu ook in Gorinchem

Poetszorg is sinds 1 januari 2022 een nieuwe gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in de gemeente Gorinchem en gemeente Molenlanden. Poetszorg is geïndiceerde zorg in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Deze wet wordt uitgevoerd door het zorgloket in uw gemeente. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Geef een reactie