Binnenbrand in woning Rond de Watertoren

Zaterdagmorgen, rond 10 uur werd er brand gemeld in een woning aan Rond de Watertoren. Met grote spoed ging brandweer Gorinchem op deze melding af. De brand werd door de brandweer al snel opgeschaald naar middelbrand. Hierbij werd er voor de zekerheid ook een ambulance ingezet, vanwege de vele rook die vrij kwam. In de woning was niemand aanwezig en de buren hadden hun huizen uit veiligheid verlaten en stonden buiten.
foto’s: Max Liet

Na een klein uur kon de brandweer het sein “Brand meester” geven. Hoe de brand was ontstaan moet nog onderzocht worden. Salvage kwam ter plaatse om bij te staan bij de schadeafwikkeling. De woning heeft bij deze brand forse schade opgelopen.

foto Max Liet (1)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (9)
foto Max Liet (10)
foto Max Liet (11)
foto Max Liet (12)
foto Max Liet (13)
foto Max Liet (15)
foto Max Liet (16)
foto Max Liet (17)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie