Inzameling kerstbomen door Waardlanden

Zaterdag 8 januari konden er op vaste plaatsen in Gorinchem de kerstbomen worden ingeleverd. Deze plaatsen kon men vinden op diverse plekken bij afval containers, zodat er altijd een plek was in de buurt van de inleveraars. Deze keer kreeg men bij inlevering van een boom geen geld (50 eurocent) gegeven, maar een lot waarmee 72 prijzen gewonnen kunnen worden, waaronder een hoofdprijs van €.500,–.

Over deze nieuwe manier van inlevering hebben de fracties van VVD en CDA al vragen gesteld aan het college. Ondermeer omdat de betaling van 50 eurocent bij inlevering van een boom voor de jeugd een grote motivatie was om bomen te verzamelen. Gorkums Nieuws ging kijken bij het inleverpunt aan de Willem van Arkellaan. Daar viel het op dat er tijdens hun aanwezigheid meer volwassenen een boom kwamen brengen en minder kinderen. Over de andere inleverpunten kunnen we daar niets over vertellen.

Bij de milieustraten van Waardlanden kunnen nog tot en met zaterdag 15 januari bomen worden ingeleverd om een lot per boom te ontvangen. De winnende lotnummers worden op vrijdag 28 januari bekend gemaakt via de website van Waardlanden.

gp-buro (10)
gp-buro (9)
gp-buro (8)
gp-buro (6)
gp-buro (5)
gp-buro (4)
gp-buro (3)
gp-buro (2)
gp-buro (1)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie