Hoe is het nu in het Beatrixziekenhuis?

In het hele land nemen de besmettingen met het coronavirus weer toe. Wat betekent dat voor het Beatrixziekenhuis?

Voorbereid op meer opnames
De druk op ons ziekenhuis is nog steeds hoog, zowel op de corona-afdeling als op de intensive care en de spoedeisende hulp. Gelukkig is het niet meer zo extreem druk als tijdens de vierde coronagolf. Maar ook wij zijn natuurlijk bezorgd over de toename van besmettingen en wat dat betekent voor de ziekenhuizen. We zijn daarom tot in de puntjes voorbereid op een toename van opnames als gevolg van die besmettingen.  

De zorg reguliere gaat zoveel mogelijk door
We kijken ondertussen ook iedere dag wat de mogelijkheden zijn om zo veel mogelijk reguliere operaties en behandelingen weer door te laten gaan. Uiteraard nemen we persoonlijk contact met u op als uw behandeling niet doorgaat. U hoeft ons dus niet te bellen. Als u niets van ons hoort, betekent dat dus dat de afspraak gewoon doorgaat.

Help ons een handje
We staan elke dag voor u klaar, wat voor zorg u ook nodig heeft. Help ons een handje door ook in het ziekenhuis de maatregelen na te leven. Gaat u op bezoek bij een patiënt dan bent u heel welkom, maar check van tevoren thuis even deze bezoekregels. Draag in het ziekenhuis een mondneusmasker en houd 1,5 meter afstand. En heeft u klachten die lijken op corona, kom dan niet op bezoek. Bedankt dat u samen met ons het Beatrixziekenhuis veilig houdt voor ál onze patiënten en medewerkers!

Geef een reactie