Nieuwe Website tegen windturbines op verkeerde locaties

Stichting Mooi en Duurzaam Gorinchem heeft een nieuwe website gelanceerd. Het doel van de website is het voorkomen van windturbines op niet geschikte locaties. Bedoeld voor inwoners, natuur en bedrijven in Gorinchem van Oost naar West! De Stichting is niet tegen windturbines, maar wel als ze zo dicht bij woonkernen komen te staan waarbij uit eerdere vergelijkbare projecten is al gebleken dat dit een slecht idee is.
Bron en foto: tegenwindgorinchem.nl

“In principe krijgt heel Gorinchem en omstreken overlast, afhankelijk van de windrichting en windsnelheid. Doordat de mega-windturbines zo hoog zijn worden hun schadelijke effecten niet tegenhouden door bomen en bebouwing. Daarnaast versterken zij elkaar door hun aantal. Gorinchem dreigt omsingeld te worden door windturbines. Hoe de wind ook waait, je hebt altijd wel overlast.” lezen we op de site van Stichting Mooi en Duurzaam Gorinchem.

Op de website is ook te lezen hoe de verschillende fracties over windturbines denken. Hierbij wordt advies gegeven op welke partij u bij de gemeenteraadsverkiezing zou moeten kiezen, die ook tegenwind tegen de windturbines geven.

Op de website is nog meer te lezen over de voor en tegens van de windturbines. Het wordt allemaal duidelijk uitgelegd. Website:tegenwindgorinchem.nl

Geef een reactie