Ontmoeten, gezelligheid, koffie en meer

Doe ook mee op 18 januari met het eerste 1330 gesprek dit jaar

Hebt u ook minder bezoek of aanloop in deze winterse periode dan u gewend bent? Kom dan eens gezellig meepraten met het 1330 gesprek. We doen dat in deze periode veilig vanuit huis door een digitale meeting. Samen een praatje maken om elkaar beter te leren kennen en uit te vinden wat ons bindt maar ook wat ons scheidt. Leer uw nieuwe of bestaande buren kennen. En daarnaast het delen van kennis, meningen en ervaringen.
foto: Mila van Egmond

Wist u dat we pas gestart zijn met deze gespreksgroepen in de wijken? Dit zijn gezellige bijeenkomsten met een kopje koffie of thee erbij. Met elkaar gaan we in gesprek en delen we kennis, meningen of ervaringen. Laagdrempelig en gezellig! Hebt u interesse of weet u iemand in de buurt die hier behoefte aan heeft? Vindt u het leuk om nieuwe mensen uit de wijk te leren kennen? Houdt u van gesprekken over leuke, grappige en interessante onderwerpen? Meldt u
dan aan voor de 1330 gespreksgroepen. Onder begeleiding van een ervaren gespreksleider worden diverse onderwerpen besproken.

De groep komt één keer per maand bij elkaar op 10.00 tot 11.30 bijeen. Voorlopig digitaal totdat we weer veilig in de Bogerd aan de Willem de Vries Robbéweg in Gorinchem mogen bijeenkomen. Deze activiteit is gratis.

Aanmelden en meer informatie bij info@ateliergorinchem.nl of 06 55962895. Na aanmelden krijgt u de inloglink. We werken met Microsoft Teams. Lijkt dat wat lastig? Neem dan even contact op, dan oefenen we even van tevoren. Het
valt echt erg mee.

Zet zelf uw eigen lekkere koffie of thee klaar vanaf 10.00 uur

Geef een reactie