Twee auto’s beschadigd door brand in Gorinchem

Bij een brand in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 januari 2022 op de Gerard van Lomstraat zijn twee geparkeerde personenauto’s beschadigd geraakt. Omstreeks 05.10 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand. Brandweerlieden hebben de brand geblust. Door de brand heeft de auto forse schade opgelopen. Ook een naastgelegen auto heeft schade opgelopen.
Foto’s: Politie & Hulpdiensten Gorinchem

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Mogelijk is er sprake van brandstichting. De politie doet onderzoek. Heeft u iets gehoord of gezien? De politie komt graag met u in contact. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

politie
foto Max Liet (9)
foto Max Liet (10)
foto Max Liet (11)
foto Max Liet (12)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie