Bijzondere ambulancewens voor agent

Dinsdagmorgen zorgde de Stichting Ambulance Wens voor de laatste wens van een politieman. Deze wilde graag nog eens een reis maken voor de laatste keer. De Stichting heeft deze speciale wens waar kunnen maken. Het werd nog mooier voor hem, dat collega’s van de politie met veel sirenes en zwaailichten de wensambulance de stad uit hebben begeleid. Uiteraard met toestemming van de meldkamer voor het gebruik van sirene en zwaailicht. Tevens kwam de politiehelikopter overvliegen. Hiervan draaide de deur open en werd van daaruit ook naar hem gezwaaid.
foto: archieffoto

Diverse mensen op Wijdschild vroegen zich af waar de politiehelikopter voor was was. Daar bent u nu van op de hoogte.

Op facebook laat Silvana van Hemert weten, dat het een mooi eerbetoon was voor haar vader Ron. Hij is met de Stichting Ambulance Wens een paar dagen naar Oostenrijk. Zijn collega’s hadden de politiehelikopter geregeld en hielpen Ron een stukje op weg.

foto’s: Max Liet

*) in een eerder bericht werd de indruk gewekt dat Ron met de helikopter meevloog. Dit berustte op een misverstand. Excuus daarvoor.

Eén reactie

Geef een reactie