Presentatie verkiezingsprogramma CDA Gorinchem, “Wij horen bij elkaar”!

Met als titel Wij horen bij elkaar! presenteerde het CDA Gorinchem maandag 24 januari online haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Dit verkiezingsprogramma is tot stand gekomen niet alleen met input vanuit de eigen achterban, maar waarbij ook geluisterd is naar inwoners van onze stad. En waarin we gekeken is naar dat wat er zich in onze stad afspeelt. CDA lid of niet: wij horen bij elkaar!

Tijdens de presentatie werd door de top 4 van het CDA een toelichting gegeven op de 4 thema’s uit het verkiezingsprogramma. Het CDA Gorinchem gaat de komende vier jaar aan de slag voor de sterke samenleving, waar verenigingen en vrijwilligers volop ondersteunt worden. Waar het goed en gezond leven is en waar ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Ook belangrijk: het CDA Gorinchem staat voor een overheid waar je op kan vertrouwen.

De presentatie terugzien kan op de facebookpagina van het CDA www.facebook.com/cdagorinchem. Het volledige verkiezingsprogramma is te downloaden op de website van het CDA: www.cda.nl/gorinchem.

Oproep

Het CDA Gorinchem nodigt je niet alleen uit om het verkiezingsprogramma te lezen, maar ook met ons in gesprek te gaan. Lijsttrekker Joost van der Geest deed aan het einde van de presentatie de uitnodiging om het verkiezingsprogramma persoonlijk of door een van de andere 19 kandidaten langs te brengen bij Gorcumers die daarin geïnteresseerd zijn. Een gedrukt exemplaar van het verkiezingsprogramma aanvragen kan eenvoudig door het sturen van een e-mail naar voorzitter@gorinchem.cda.nl.

Geef een reactie