Webinar ‘Seksualiteit voor vrouwen’

Alles over seksuele relaties, problemen en oplossingen

Wil jij meer weten over jouw seksualiteit? Over mogelijke oplossingen voor seksuele problemen in je relatie? Of heb je vragen over anticonceptie? Op 1 februari organiseren Vrouwenkliniek Ellesie en Seksuologiepraktijk Astrid Kremers een gratis webinar.

Gynaecoloog Els van Doorn: ‘’We zien veel vrouwen in onze praktijk die kampen met seksuele problemen. Bijvoorbeeld pijn bij het vrijen of een gebrek aan libido. Ook zien we veel vragen over anticonceptie. Vrouwen hebben last van de hormonen die de pil met zich mee kan brengen of willen graag een spiraaltje laten plaatsen.

Seksuele vraagstukken hebben vaak een fysiek en mentaal aspect. We werken daarom in onze zorg samen met seksuoloog Astrid Kremers. Een specialist met jarenlange ervaring op het gebied van seksuele- en relatieproblemen. (Meer tekst onder foto)

Wij nodigen alle vrouwen van harte uit zich aan te melden voor het webinar. Op een informele en professionele manier maken we delicate onderwerpen bespreekbaar. Er is ook volop ruimte voor individuele vragen’’

Aanmelden voor het webinar kan via info@ellesie.nl. Het webinar vindt plaats tussen 20.00 en 21.00 uur via MS teams.

Geef een reactie