Bibliotheek weer open

Handwerkcafé

Sinds woensdag gelden er weer nieuwe versoepelingen voor een bezoek aan de Bibliotheek! Zo kunnen er weer meer activiteiten plaatsvinden en kan de horeca binnen onze vestigingen weer op een veilige manier open.

Vanaf dondermiddag start het Handwerkcafé weer. Wel met inachtneming van de coronaregels maar het kan weer. Dus wil je graag in gezelschap handwerken of kom je niet uit een patroon? Of vind je het gewoon gezellig om even bij te praten? Kom dan op donderdagmiddag tussen 14.00-16.00 uur naar de bieb. Koffie en thee staan voor je klaar.

Veiligheidsmaatregelen

De Bibliotheek is vrij toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen coronatoegangsbewijs of QR-code nodig om ons te bezoeken. De Bibliotheek is zo ingericht, dat het ook nu een veilige en prettige plek is voor bezoekers én medewerkers. Daarom vragen we graag je aandacht voor deze belangrijke regels:

  • Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het verplicht een mondkapje te dragen binnen openbare ruimten van bibliotheken. Het mondkapje mag af ook op het moment dat bezoekers of medewerkers op 1.5m afstand van elkaar zitten.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar; van bezoekers en van medewerkers.
  • Was/desinfecteer vaak je handen en hoest of nies in je elleboog.
  • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft en/of benauwdheidsklachten.
  • Horeca in de bibliotheek is weer geopend, wel met een beperkt aantal zitplaatsen en toegang met de CoronaCheck-app.
  • Activiteiten binnen de bibliotheek kunnen weer plaatsvinden, maar wel geplaceerd en op veilige afstand. 
  • Voor bezoek aan (theater) voorstellingen, filmvertoningen, concerten in de bibliotheek zijn coronatoegangsbewijzen (CTB) verplicht.

Geef een reactie