Minister Schouten bezoekt Gorinchem

Minister van Armoede bezoekt Gorinchem

De minister van armoede Carola Schout komt naar Gorinchem. Op zaterdag 19 februari bezoekt zij hier verschillende instanties zoals The Mall (jongerenwerk), het Leger des Heils aan het Heerenlaantje, de Kringloopwinkel Woord & Daad aan het Melkpad, de Voedselbanken zij maakt een praatje met de voorzitter van Hartje Gorkum.
foto: Rijksvoorlichting

Carola Schouten zegt: “Graag wil ik werken aan een samenleving waarin mensen tot hun recht komen. Waarin we armoedekansen verkleinen en arbeidsmarktkansen vergroten, voor iedereen. Want ieder mens heeft iets toe te voegen en is daarmee waardevol. Net zo waardevol is een welverdiende oudedagsvoorziening. Hiervoor ga ik mij inzetten.”

Zaterdag laat zij zich in Gorinchem voorlichting geven hoe het hier staat op het gebied van armoede.

Geef een reactie