Stemmen, zin of onzin?

Zin of Onzin?

Op woensdag 9 maart van 20.30 tot 21.45 uur wordt er in Theater Peeriscoop in samenwerking met Gorkum TV een verkiezingsdebat georganiseerd voor de inwoners van Gorinchem. Het doel is om de kiezer op een laagdrempelige manier te informeren over de standpunten van de deelnemende partijen. Dit verkiezingsdebat is vanaf 20.30 uur te volgen via de livestream op het YouTube kanaal van Peeriscoop.

“Wij zijn er blij mee dat alle partijen die mee doen aan de gemeenteraadsverkiezingen zich hebben aangemeld en Doekle Terpstra het debat als gespreksleider zal modereren” aldus Fred Delfgaauw namens team Peeriscoop.

➡ Gorkum TV is de afgelopen weken de straat op gegaan en heeft Gorcumers gevraagd wat er bij de inwoners leeft. Aan de hand van die video’s met de daaruit voortvloeiende vragen en thema’s wordt de partijen gevraagd of ze voor of tegen zijn. Vervolgens worden de lijsttrekkers uitgenodigd om met elkaar in debat te gaan. De avond wordt afgesloten door Peter Blanker die met een ‘live geschreven’ slotlied de avond zal samenvatten.

“We hopen dat het een dynamische en verhelderende presentatie wordt voor iedereen die zich nog afvraagt op wie te stemmen. Maar ook voor wie een beter beeld wil krijgen waar de partijen voor staan” aldus Cees Lagendijk Gorkum TV.

Na 9 maart kunt u het terugkijken via www.peeriscoop.nl of via GorkumTV

Geef een reactie