Familievoorstelling theatergroep BISonder

Lang en Gelukkig

De Gorcumse Theatergroep BISonder presenteert Lang en Gelukkig, een  vrolijke mix van oude sprookjes, in een nieuw jasje gestoken. Een familievoorstelling voor iedereen van 9 tot 99 jaar, die je samen met ouders, grootouders, kinderen en/of kleinkinderen kunt beleven. De spelers van BISonder nemen het publiek mee in een wereld van chaotische toverfeeën, valse stiefzusters en boze wolven. Als een parade van bekende sprookjesfiguren, vol wonderlijke verwikkelingen en bizarre situaties.  En dat alles in de sprookjesachtige omgeving van het Natuurcentrum Gorinchem. Een BISondere belevenis!

Assepoester

Een hoofdrol is weggelegd voor Assepoester. Haar vader, weduwnaar De Baron, heeft via internet een nieuwe bruid gevonden: Irma Zonderboezem. Heimelijk droomt Assepoester over die éne grote liefde. Ook de in het bos verdwaalde Roodkapje maakt haar opwachting. Kan zij de charmes van de grote Boze Vieze Wolf weerstaan? De wolf zelf wordt intussen achtervolgd door twee kibbelende, gemene jagermannen. Voor de koningin is het nu de hoogste tijd dat haar zoon Prins Roderick een mediagenieke vrouw vindt. Er wordt een koninklijk bal georganiseerd en dan, vlak voor de klok twaalf uur slaat….  

De voorstelling Lang en Gelukkig is geschreven door Don Duyns en werd in 2007/2008 gespeeld door het RO Theater. Later is het stuk ook verfilmd. De regie is in handen van Stephan W. Zeedijk. 

Speeldata en reserveren:
De speeldata zijn: vrijdag 8 en 15 april om 19.30 uur, zaterdag 9 en 16 april om 19.30 uur en
zondag 10 en 17 april om 14.30 uur.
Locatie: Natuurcentrum Gorcum

De entreeprijs is € 12,50. U kunt reserveren via de site www.theatergroepbisonder.nl

Eigen foto

Geef een reactie