Brandweer rukt uit voor rokend pannetje

Rokend pannetje

Zondagmiddag, tegen 17 uur, werd er door een bewoner van rook gemeld, dat uit een van de woningen kwam van het appartementencomplex de Lindenborg in de Haarstraat. De brandweer rukte met spoed uit met twee auto brandspuiten en de ladderwagen.

Ter plaatse viel het gelukkig mee. De bewoner was niet thuis, maar de aanwezige bezoekers, hadden een pannetje op het vuur te heet laten worden, waardoor er veel rook ontstond. De rook trok door een openstaand raam naar buiten, reden voor een andere bewoner van de Lindenborg de brandweer te bellen.

Omdat er in de woning ook veel rook hing, werd deze door de brandweer gelucht met een grote ventilator. Of de eigenlijke bewoner blij was met zijn viste is onbekend. De uitgerukte brandweer kon weer snel retour naar de kazerne.

Geef een reactie