theetuin koperen knop

Theetuin De Knop weer open

Theetuin open

De theetuin bij Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam gaat vrijdag 15 april weer open. Elke woensdag tot en met zaterdag zijn bezoekers in de middag welkom tussen 13.00 en 16.30 uur. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten, om uit te rusten of gewoon lekker van een consumptie te genieten in een natuurlijke en romantische omgeving. 

theetuin koperen knop

De theetuin is uitermate geschikt voor een moment van rust tijdens een fiets- of wandeltocht. Er is een ruime keuze uit theesoorten en ook zijn er meerdere soorten koffie verkrijgbaar. Met eventueel iets lekkers erbij. Ook zijn er tosti’s te bestellen, een flesje frisdrank of een wijntje of een biertje. De koffie en thee wordt geschonken in authentiek serviesgoed, alles op een manier waarbij de bezoeker heerlijk tot zichzelf komt.

Hierdoor is De Knop een prachtige plaats om af te spreken met familie of vrienden, om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Ook voor zakelijke besprekingen is de theetuin uitermate geschikt, omdat de zitjes zich richting museumtuin verder uitwaaieren en er altijd wel een rustige plek te vinden is. Als bij regenachtig weer de tuin gesloten is, kan ‘tussen de buien door’ altijd nog plaats worden genomen op het terras naast het museumcafé. Een bezoek aan theetuin De Knop kan ook zonder een bezoek aan het museum.

Museum De Koperen Knop (Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam) is open; dinsdag tot en met vrijdag 13.00-17.00 uur en zaterdag 11.00-17.00 uur. Voor informatie: www.koperenknop.nlkoperenknop@koperenknop.nl, 0184-611366.

Geef een reactie