Scooterrijder gewond na botsing met auto

Botsing scooter/auto

Een 46-jarige scooterrijder uit Gorinchem is woensdagavond 20 april 2022 gewond geraakt bij een ongeval in Gorinchem. De man kwam omstreeks 23.05 uur op de Banneweg, bij de kruising met de Vroedschapstraat, in aanrijding met een auto. De auto werd bestuurd door een 23-jarige man uit Gorinchem.
Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

De scooter botste tegen de zijkant van de auto. De schade aan beide voertuigen was groot. Voor de scooterrijder werden politie, ambulance en een traumahelikopter opgeroepen. De man raakte gewond aan zijn been en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kreeg glas in zijn gezicht. Hij ging voor een check aan zijn oog naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk is één van de bestuurders door een rood verkeerslicht gereden. Uit een blaastest bleek dat de scooterrijder onder invloed van alcohol verkeerde. Vanwege het politieonderzoek was de Banneweg lange tijd afgesloten.

foto Max Liet (11)
foto Max Liet (10)
foto Max Liet (17)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (14)
foto Max Liet (15)
foto Max Liet (9)
foto Max Liet (12)
foto Max Liet (13)
foto Max Liet (16)
foto Max Liet (18)
foto Max Liet (19)
foto Max Liet (20)
foto Max Liet (7)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie