Sommerhus in Het Zevende Huis

Sommerhus

Op zondag 8 mei, tijdens de Culturele Zondag Gorinchem, is singersongwriterduo “Sommerhus” in Het Zevende huis. Om 15.00 en om 16.15 uur zijn er twee voorstellingen van elk 45 minuten. Toegang is gratis, er staat een hoed voor de muzikanten. 
U kunt vrij binnenlopen. Koffie, thee en iets lekkers horen bij de gastvrijheid van Het Zevende Huis

Sommerhus bestaat uit singer-songwriter en gitarist Vera Jessen Juhrend en de klassiek getrainde contrabassist en zanger Peter Jessen. Het Rotterdamse duo kneedt elementen van akoestische pop, klassieke muziek, opera en avant-garde samen tot een eigen geluid. Verstilling en intimiteit zijn daarbij sleutelwoorden naast melodie en haarscherpe samenzang. Sommerhus blijft altijd dicht bij zichzelf hun dynamische kamerpop kent geen grenzen. Hun muziek weerklonk live reeds in clubs, theaters en huiskamers van Nederland tot Denemarken en Zuid-West Afrika.

Geef een reactie