Auto spontaan in brand

Autobrand

Het was goed schrikken voor de bestuurder die maandag stopte voor een verkeerslicht aan de Franklinweg. Terwijl hij stond te wachten op het groene licht, zag hij ineens oranje vlammen onder zijn motorkap komen. Op dat moment kwam er net een bestelwagen van Meis Brandbeveiliging langs op de Franklinweg.

De chauffeur had een lading brandblusser bij zich. Hij sleepte snel een paar brandblussers uit zijn bestelbus en samen met anderen maakte zij een begin met het blussen van de vlammen. Samen spoten zij zo’n 10 brandblussers leeg op de brandende auto.

Helaas bleek dit toch niet voldoende. zij kregen de brand niet onder controle. De vlammen begonnen, om onbekende reden, een eigen leven te leiden en de met spoed aankomende brandweermensen konden ook niet meer voorkomen dat de auto volkomen verloren ging.

De oorzaak van de spontane autobrand is niet bekend. Gelukkig vielen er geen slachtoffers bij dit incident.

foto Max Liet (1)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie