Go! Kindercoach op bezoek in het PeuterCafé

Go! Kindercoach

Op woensdagochtend 11 mei van 10.00 – 12.00 is kindercoach Nathalie Deijs van Go! Kindercoach aanwezig in het PeuterCafé. Kost het opvoeden veel energie, loopt het even niet soepel in het gezin en zijn je opties op? Of zit je kind niet lekker in zijn of haar vel, ontwikkelt je kind een negatief zelfbeeld en/of faalangst? Go! Kindercoach kan hulp bieden.

Als kinderen en daardoor ook hun ouders niet goed in hun vel zitten kan dit op langere termijn problemen of strijd veroorzaken. Wanneer zo’n fase in de opvoeding (te) lang duurt, kost opvoeden veel energie en voor je het weet kom je in een negatieve spiraal terecht.

Nathalie is kindercoach voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en biedt indien gewenst ook ouderbegeleiding. Met kinderen werken, hen iets leren en zorgen dat zij gelukkig zijn is wat zij het liefste doet. Nathalie brengt graag samen met ouder(s) en kind(eren) het gezin weer in balans.

Woensdag 11 mei is Nathalie aanwezig tijdens het PeuterCafé in de LimonadeBrigade. Jullie zijn welkom met alle vragen die jullie hebben over het wel en wee van jullie kinderen en met mogelijke struggles die jullie ondervinden bij het opvoeden van jullie kinderen.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het PeuterCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is elke woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Geef een reactie