Kledingruil- en weggeefbeurs in de Rozenobel

Kledingbeurs

Vrijdag 20 mei wordt een bijzondere ochtend in de Ouder-Kind Inloop in Wijkcentrum Rozenobel! Van 9:30 tot 11:30 is er namelijk een gezellige kledingruil- en weggeefbeurs. Duik dus even in de kledingkast van je baby, peuter of kleuter en neem deze dag alles mee wat je wilt ruilen of weggeven! Het gaat om kledingstukken die heel en schoon zijn, tot en met maat 128. Ook zwangerschapskleding en kraamspullen die je over hebt na je zwangerschap en kraamtijd mag je meebrengen.

Heb je zwangerschapskleding over of baby- , peuter- of kleuterkleding? Neem deze dan mee naar de kledingruil- en weggeefbeurs op vrijdag 1 oktober. Wie weet maak je er een andere moeder dolblij mee en ga je zelf met andere mooie spullen weer naar huis! Je mag de overgebleven eigen kleding natuurlijk weer mee terug naar huis nemen; anders zoeken wij van de LimonadeBrigade er een goed doel voor. De kleding komt dus altijd goed terecht!

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. De Ouder Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Geef een reactie