Vraag het aan de logopediste!

Logopediste

Op vrijdagochtend 6 mei hebben we tijdens de Ouder-Kind Inloop van 9:30 tot 11:30 bezoek van Merel en Ilse, logopedisten bij Logopediepraktijk de Spraakfabriek. Als ouder van een kind hoop je dat je kind zich zo goed mogelijk ontwikkelt, maar wat doe je als de taal niet zo snel op gang komt als bij leeftijdsgenootjes? Of als niet alle letters goed worden uitgesproken of je kind gehoorproblemen lijkt te hebben?

Op vrijdagochtend 6 mei geven Merel en Ilse, logopedisten bij Logopediepraktijk de Spraakfabriek, een voorlichting over logopedie. Zij vertellen wat een logopedist allemaal doet, wanneer je contact kunt opnemen met een logopedist en op welke manier een logopedist zich bezighoudt met de taal, spraak, stem, het gehoor, stotteren, eten en drinken en afwijkende mondgewoonten van je kind. Na afloop van de voorlichting is er alle ruimte voor jullie vragen en voor het inwinnen van advies en tips.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Geef een reactie