Koffie met … Wouter Rijneveld … KLIK Gorinchem

op 10 mei 2022 van 20.00 – 22.00 uur

Koffie met…

In Gorinchem wonen we met mensen uit verschillende culturen . En dat wordt alleen maar meer. Meestal is dat leuk, maar soms is er ook onbegrip. Moeten “zij” zich altijd aanpassen aan “dé Nederlandse cultuur”? En wat is dat dan precies? Voor iedereen die contact heeft met mensen met een andere culturele achtergrond is het helpend om cultuurverschillen te begrijpen.

Wouter Rijneveld van KlIK Gorinchem is te gast en gaat dieper in op verschillen tussen warme en koude culturen. Met voorbeelden uit de alledaagse praktijk. KLIK werkt in Gorinchem aan verbinding tussen mensen met en zonder migratieachtergrond. Wouter heeft een aantal jaren in het buitenland gewoond, reist voor zijn werk naar diverse landen en heeft vanuit KLIK veel contact met mensen met een andere achtergrond. In twee volgende avonden zoomen we verder in op specifieke culturen, waarbij dan uiteraard ook een gast aanwezig is vanuit die cultuur zelf. Kom gerust in de spiegel kijken. 

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met … in het kort. Dus kom en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal. Na afloop praten we na en wisselen we ervaringen uit. Koffie met … is een samenwerking tussen Bibliotheek AanZet en Wijkcentrum Rozenobel. Aanmelden voor het bijwonen van de avond via contact@rozenobel.nl of 06-18133489

Geef een reactie