Informatiemarkt Banneweg

Informatiemarkt

De Banneweg is een drukke weg met veel soorten verkeer. De Banneweg is toe aan groot onderhoud. Nu deze weg toch aangepakt wordt willen we ook verder kijken naar de Banneweg en omgeving: hoe kunnen we de Banneweg veiliger maken voor langzaam verkeer? Hoe kunnen fietsers en voetgangers veiliger oversteken? En hoe zorgen we voor een betere doorstroming?

Informatiemarkt dinsdag 10 mei

De informatiemarkt Banneweg is op dinsdag 10 mei van 18.00 tot 22.00 in het stadhuis. De informatiemarkt is voor iedereen en vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt de hele avond vrij inlopen. Tijdens deze avond lichten wij de schetsontwerpen toe, kunt u vragen stellen over de ontwerpen en uw mening en suggesties geven. Deze worden allemaal verzameld en op een later moment ontvangt u daar een terugkoppeling op.

Planning

De planning tot aan het einde van 2022 is als volgt:

  • in gesprek gaan met inwoners en andere betrokkenen over de schetsontwerpen en varianten als mogelijke oplossingen;
  • beoordelen en verwerken van de verkregen reacties op de schetsontwerpen;
  • besluit over het schetsontwerp door de gemeenteraad (november 2022).