Lactatiekundige en draagdoekconsulente Anita komt naar het MamaCafé

Lactatiekundige en draagdoekconsulente

Op vrijdagochtend 20 mei hebben we tijdens het MamaCafé bezoek van Anita van der Vlist, lactatiekundige en draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden. Zij komt van 10:00 tot 12:00 uur vragen beantwoorden over borstvoeding en draagdoeken. Ben je zwanger of net bevallen en heb je vragen over borstvoeding?

Anita’s missie is om met je mee te denken over het voeden van je kindje binnen jullie wensen en mogelijkheden. Waarom zou je kiezen voor borstvoeding, wat zouden handige tips zijn bij de start en het volhouden ervan? Welke rechten heb je met betrekking tot borstvoeding op je werk en hoe doe je dat praktisch? Al deze vragen en alle vragen die je zelf hebt kun je stellen aan Anita op deze ochtend. Ze zal ook uitleggen wat een lactatiekundige is en wanneer je haar of een van haar collega’s kunt inschakelen. Anita neemt deze ochtend ook enkele draagdoeken mee, mochten jullie daar nog vragen over willen stellen.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je natuurlijk ook altijd je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl

Geef een reactie