Brandstichting op Timmerdorp in aanbouw

Gepubliceerd op 13 augustus 2022 om 12:02

In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 augustus, omstreeks 5.20 uur, deden onverlaten een poging om het plezier van veel kinderen, het Timmerdorp, te bederven. Vrijwilligers zijn druk bezig om het speelveld Buiten de Waterpoort in orde te maken voor de komende week. Vrijdag werden ook pallets gebracht om de hutten te kunnen bouwen.

Maandagmiddag wordt het Timmerdorp geopend en wordt het deze week een enorm feest voor de kinderen om de laatste vakantieweek hier door te brengen. Helaas dachten anderen daar anders over, of men had geen zin om tot vrijdag te wachten wanneer de 'traditionele fik" plaats gaat vinden.  Enkele tyraps waarmee de hekken rondom het terrein aan elkaar zijn vastgemaakt waren doorgebrand.

Een stapel pallets werd door deze vandalen aangestoken, Gelukkig konden de vrijwilligers, met behulp van de brandweermensen, snel het vuur blussen. De reacties op facebook laten weinig te raden wat men de brandstichters toewenst.

Foto's: Max Liet


foto's: Timmerdorp - Patrick van Mourik

Reactie plaatsen

Reacties

Gorkums Nieuws
een maand geleden

Als de camera werkt zal het best op de camera staan. Ik vermoed dat het probleem dat de CUR (camera uitlees ruimte is opgeheven en er dus niet meer gecontroleerd wordt.

J.C. van Rijsewijk
een maand geleden

Op tenminste 2 foto's zie ik een camerapaal staan. Je gaat me toch niet vertellen, dat die 'niks' heeft gezien...


«   »