Home » Alarm 112 » Aanhoudinge heterdaad bij woninginbraak

Fietser en auto botsen op Nieuwe Hoven

Op de Nieuwe Hoven in Gorinchem heeft maandagmiddag 27 juni 2022 een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. Het ongeval gebeurde omstreeks 14.15 uur ter hoogte van de kruising met de Grote Haarsekade.

Lees meer »

Drie voertuigen botsen op de Spijksesteeg

Op de Spijksesteeg in Gorinchem zijn donderdagochtend 23 juni 2022 drie voertuigen gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks 08.00 uur tussen de verkeerslichten bij de A15 en de rotonde bij Spijk. Een bedrijfsbusje botste achterop een personenauto.

Lees meer »

Crossmotor bij politie

Je rijdt in de omgeving van het Leerdam Noord eiland. Je rijdt veel te hard. Je hebt geen helm op. Je doet het in een buurt waar men regelmatig last heeft van crossmotoren.

Lees meer »

A27 dicht door ongeluk bij Hank

Vanwege een ongeluk met eerdere voertuigen is de A27 richting Breda dicht tussen Hank en de Keizersveerbrug. De weg blijft naar verwachting nog enkele uren dicht. Verkeer wordt omgeleid.

Lees meer »

Hooibaal in brand gestoken in Gorinchem

In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni 2022 is in het centrum van Gorinchem een hooibaal in brand gestoken. De hooibalen lagen in de berm langs de Walstraat. Omstanders zagen dat een van de hooibalen door jongeren in brand werd gestoken.

Lees meer »

Overleden man aangetroffen bij parkeergarage in Gorinchem; politie doet onderzoek

Bij parkeergarage Kweeklust in de binnenstad van Gorinchem is in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 juni 2022 een overleden man aangetroffen. Het slachtoffer werd omstreeks 04.35 uur aangetroffen bij de uitrit van de parkeergarage. Twee ambulances, de politie en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. De man is nog gereanimeerd maar alle hulp mocht niet meer baten.

Lees meer »