Home » Alarm 112 » Brandweer met spoed naar schoorsteenbrand in Vuren

Kinderwagen met baby te water in Gorinchem

Een kinderwagen met baby is dinsdagmiddag 28 juni 2022 de sloot ingerold. Het incident gebeurde omstreeks 13.20 uur op het voetpad langs de Graaf Reinaldweg in Gorinchem. Vanwege een probleem met een riem van een hond liet de moeder de kinderwagen kort los. De kinderwagen rolde vervolgens het water in

Lees meer »

Ondergrondse elektriciteitskabel in brand

Een ondergrondse elektriciteitskabel is dinsdag 28 juni 2022 in brand gevlogen in Gorinchem. Dit gebeurde omstreeks 11.50 uur bij de verbouwing van de oude apotheek aan de Marinus Spronklaan. Mogelijk is de kabel geraakt tijdens werkzaamheden.

Lees meer »

Fietser en auto botsen op Nieuwe Hoven

Op de Nieuwe Hoven in Gorinchem heeft maandagmiddag 27 juni 2022 een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. Het ongeval gebeurde omstreeks 14.15 uur ter hoogte van de kruising met de Grote Haarsekade.

Lees meer »

Drie voertuigen botsen op de Spijksesteeg

Op de Spijksesteeg in Gorinchem zijn donderdagochtend 23 juni 2022 drie voertuigen gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks 08.00 uur tussen de verkeerslichten bij de A15 en de rotonde bij Spijk. Een bedrijfsbusje botste achterop een personenauto.

Lees meer »

Crossmotor bij politie

Je rijdt in de omgeving van het Leerdam Noord eiland. Je rijdt veel te hard. Je hebt geen helm op. Je doet het in een buurt waar men regelmatig last heeft van crossmotoren.

Lees meer »

A27 dicht door ongeluk bij Hank

Vanwege een ongeluk met eerdere voertuigen is de A27 richting Breda dicht tussen Hank en de Keizersveerbrug. De weg blijft naar verwachting nog enkele uren dicht. Verkeer wordt omgeleid.

Lees meer »