Succesvolle Verkeerscontrole in Bleskensgraaf

Woensdag 20 september hebben de wijkagenten Molenlanden samen met de Verkeerspolitie Rotterdam en  de Belastingdienst Nederland, een grootschalige verkeerscontrole uitgevoerd op het Melkwegplein in Bleskensgraaf. De operatie resulteerde in een aantal belangrijke bevindingen en maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren en belastingkwesties aan te pakken.

Lees meer »

Brandweer Gorinchem Ruimt Omgevallen Boom op Banneweg

In de vroege ochtenduren van maandag is de brandweer Gorinchem snel uitgerukt voor een omgevallen boom op de Banneweg. Deze boom werd tijdens een onweersbui getroffen door blikseminslag, wat resulteerde in het omvallen en blokkeren van zowel het voet- en fietspad als een deel van de rijweg.

Lees meer »

Ernstig ongeval met scholier

Op de ochtend van vrijdag 15 september heeft zich een  verkeersongeval voorgedaan op de Hoogbloklandseweg, gelegen tussen Gorinchem en Hoogblokland. Het incident vond plaats omstreeks 8.45 uur. 

Lees meer »

Gaslekkage ontdekt tijdens werkzaamheden

De brandweer is donderdagochtend 14 september 2023 opgeroepen voor een gaslekkage aan de Gildenweg in Gorinchem. Ter hoogte van de Chirurgijnstraat werd tijdens graafwerkzaamheden voor de aanleg van glasvezel een gaslucht waargenomen.

Lees meer »

Fietser geschept door auto in Sleeuwijk

Een fietser is gewond geraakt nadat hij dinsdagavond 12 september 2023 door een auto werd geschept in Sleeuwijk. Het ongeval gebeurde omstreeks 18.00 uur op de Rijksstraatweg nabij de Eikenlaan. De auto kwam na de aanrijding tot stilstand op een vluchtheuvel.

Lees meer »

Fietsster gewond na ongeval bij Piazza Center

Een fietsster is dinsdagmiddag 12 september 2023 gewond geraakt bij een ongeval op de Banneweg in Gorinchem. Een automobiliste sloeg af vanaf de Banneweg richting het Piazza Center en zag hierbij een vrouw op een elektrische fiets over het hoofd.

Lees meer »

Meld Misdaad Anoniem

Vandaag starten wij in samenwerking met de Gemeente Gorinchem en Gemeente Koggenland een campagne om de inwoners te informeren over het meldpunt, de werkwijze en de mogelijkheid van het anoniem melden van (ernstige) criminaliteit.

Lees meer »

Deelfiets in brand bij bushalte

Langs de Graaf Reinaldweg N830 bij Gorinchem is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 september 2023 een fiets in brand gevlogen. Omstreeks 01.45 uur werd de brandweer gealarmeerd. Bij een bushalte stond een deelfiets van vervoersmaatschappij Qbuzz in brand.

Lees meer »

Politie zoekt man met kind in de bosjes

Hardinxveld-Giessendam - Op zaterdagavond 9 september werd de politie gealarmeerd naar aanleiding van een verdachte situatie aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam. Een attente melder had de politie geïnformeerd over een man die samen met een jong kind de bosjes in was gelopen. Vanwege de ongebruikelijke omstandigheden werd onmiddellijk actie ondernomen.

Lees meer »

Geef uw bankpas niet mee!

In woningcomplex De Lindeborg in de Haarstraat in Gorinchem zijn criminelen bezig geweest met het afhandig maken van bankpassen. De criminelen belden op als bankmedewerker en vertellen de mensen, dat er iets mis is met hun bankrekening of het geld dat op hun rekening staat. Trap hier niet in.

Lees meer »