Brand op dak van woning in Gorinchem

Zaterdagmiddag 8 april 2023 is er brand ontstaan op het dak van een woning aan de Krabsteeg in het centrum van Gorinchem. Omstreeks 16.30 uur roken de bewoners een brandlucht in de woning en kwam er rook onder het dak vandaan. De hulpdiensten werden hierop gealarmeerd.

Lees meer »

Feestelijk openingsweekend Oosterlicht

Het eerste weekend van november is er een feestelijk openingsweekend van het nieuwe kerkgebouw Oosterlicht. Men heeft lang uitgekeken naar een eigen plek! Men wilt graag dat niet alleen zij, maar ook jij blij wordt van de mogelijkheden die dit gebouw biedt. Men realiseert zich dat de drempel hoog kan zijn om zomaar binnen te lopen. Daarom worden er drie dagen lang activiteiten voor de hele wijk georganiseerd. Kom even kijken of doe mee. Opgeven is niet nodig en alles is gratis. Welkom op 4, 5 of 6 november?

Lees meer »

Webshop Drie Kleine Haasjes bestaat 1 jaar!

Drie Kleine Haasjes is een webshop gericht op cadeautjes voor kleine kinderen. Richard en Japke Haeser uit Gorinchem zijn 4 november 2021 deze webshop vanuit huis gestart. Naast hun ‘normale’ banen in de ICT en apotheek wordt er hard gewerkt om de webshop tot een succes te maken. 

Lees meer »

De Tweemaster Got Talent

Afgelopen donderdag 20 oktober was het zover, de Tweemaster Got Talent  Show. De kinderen hadden weken geoefend om er een mooie show van te maken. En dat is gelukt!

Lees meer »

PopPubQuiz in Aanlegsteiger

Op zaterdag 5 november organiseert Diskoos de jaarlijkse PopPubQuiz tijdens het Buurtcafé in De Aanlegsteiger, Vissersdijk 30. Aanvang 19.00-23.30 uur, de zaal is open om 18.30 uur.

Lees meer »

MamaCafé meets Mindfulness

Op vrijdagochtend 25 november brengt Florentine Doekhi van Mindful Present een bezoek aan het MamaCafé. Zij gaat van 10:00 tot 12:00 uur met ouders in gesprek over de krachtige werking van mindfulness.

Lees meer »

Kruidnoten bakken tijdens de Ouder-Kind Inloop

Op vrijdagochtend 18 november gaan we gezellig samen kruidnoten bakken tijdens de Ouder-Kind Inloop in de Rozenobel van 9:30 tot 11:30 uur. Sinterklaas is weer in het land en dan krijgen we allemaal zin in iets lekkers! Daarom gaan we vrijdagochtend 18 november met elkaar lekkere kruidnoten bakken. 

Lees meer »

Hoogbegaafd Geluk Café

Woensdagavond 16 november komt Sabine Hessels naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten.

Lees meer »

Minecraft op Gorinchemse scholen

Kinderen van de J.P. Waale basisschool, OBS Anne Frank en Daltonschool de Poorter in Gorinchem zijn de afgelopen weken aan de slag gegaan met educatieve Minecraft workshops als invulling van de Rijke Schooldag.

Lees meer »

‘Blootgewoon’ praten in het PeuterCafé

|Op woensdag 2 november van 10:00 tot 12:00 uur verzorgen Marloes Jongbloed, jeugdarts in opleiding bij JJGZ, en Relinde, voorleesvrijwilliger van de Bibliotheek AanZet, samen een gezellige en informatieve ochtend in het PeuterCafé. Komen jullie ook?

Lees meer »